Skip to main content

Mașinile-turn de depozitare GMH sunt proiectate pentru depozitarea și manipularea unor tipuri de mărfuri grele, în special din metal. 

Mașinile-turn de depozitare sunt deseori utilizate în producție pentru depozitarea intermediară a materialelor, în apropierea mașinilor de tăiat sau îndoit, sau ca magazie interoperativă. Materialele depozitate sunt de obicei foi de tablă, tije de profil și tuburi.

Aceste sisteme oferă beneficii precum:

  • Principiul „Bunurile vin la operator”
  • Acces rapid și complet la bunurile depozitate
  • Utilizare eficientă a spațiului
  • Capacitate mare la o amprentă mică la sol
  • Mediu sigur
  • Sistem de comandă ușor de utilizat

Turn GMH: Sistem de depozitare monoturn, turn dublu sau multi-turn

Extractorul, integrat în echipamentul de ridicare, transferă unitățile de încărcare, fie între locurile de depozitare ale sistemului, fie către postul operatorului, de unde manipularea se poate efectua la o înălțime ergonomică. Sistemul vertical poate fi echipat cu mai multe posturi de operator, în partea frontală și/sau în lateral.

Designul postului de operator permite încărcarea și descărcarea de pachete întregi de materiale grele cu ajutorul unui stivuitor sau manipularea de piese individuale - manuală, cu o macara, sau automată, cu un alimentator de intrare-ieșire. Postul operatorului poate fi echipat și cu un cântar pentru înregistrarea greutății materialelor încărcate sau descărcate.

Ecranul tactil de pe panoul de comandă permite selectarea modului manual sau automat pentru operațiile de depozitare. Sistemul de comandă oferă operatorului o vizualizare de calitate înaltă a informațiilor despre operații și de diagnosticare. Sistemul de comandă este pregătit pentru comunicații externe și integrarea cu sisteme WMS.

Mașinile-turn de depozitare individuale pot fi combinate pentru a crea un sistem multi-depozit controlat.

Monoturn

Sistem simplu de depozitare verticală, cu un singur turn, lift și masă fixă pentru operator.

Turn dublu

Set de două turnuri de depozitare, cu un singur lift. Căruciorul orizontal transferă unitatea de încărcare la/de la postul operatorului.

Multiturn

Sistem compus - o combinație modulară de turnuri duble. Combinația creează o mare capacitate de depozitare.

Turn GMH MS

Turnul GMH MS este conceput pentru depozitarea materialelor în foi, întrebuințat cel mai adesea pentru foi de tablă. Turnul MS poate fi proiectat ca monoturn, turn dublu sau multiturn.

Aflați mai multe
Turn GMH LS

Turnul GMH LS este proiectat pentru depozitarea materialelor de mari dimensiuni, precum tije, bare și profile. Turnul LS poate fi proiectat ca turn dublu sau multiturn.

Aflați mai multe
Turn GMH S

Turnul GMH S este proiectat pentru depozitarea de materiale grele supradimensionate, precum matrițe de presă sau produse grele, pe paleți speciali.

Aflați mai multe