Skip to main content

Turnul GMH LS este proiectat pentru depozitarea materialelor de mari dimensiuni, precum tije, bare și profile. Turnul LS poate fi proiectat ca turn dublu sau multiturn.

GMH Tower LS

Turnul GMH LS oferă o dispunere și o înălțime adaptabile și are o structură sudată foarte robustă, ajustată pentru depozitarea verticală a unităților de încărcare (containere). Turnul dublu este adaptat pentru depozitarea de unități individuale de încărcare în două turnuri (coloane) dispuse unul în fața celuilalt. Multiturnul este o combinație de turnuri duble. Containerele (unități de încărcare) sunt structuri sudate, dimensionate în funcție de cele mai frecvent utilizate formate de expediere și greutăți de profile, bare și tuburi metalice.

Extractorul, integrat în lift, transferă unitatea de încărcare de la/către locurile de depozitare din ambele turnuri; liftul deplasează unitatea de încărcare pe verticală de la/către postul operatorului. Căruciorul mobil a fost proiectat să asigure deplasarea containerelor și materialelor pe o distanță definită de la dispozitiv.

Manipularea pachetelor și a barelor individuale este de obicei executată cu o macara cu curea sau magnet. Dacă trebuie manipulate colete întregi cu ajutorul stivuitoarelor, instalația poate fi echipată opțional cu un sistem de ridicare a materialelor la postul operatorului.

Sistemul de turn dublu sau multiturn poate fi echipat cu mai multe posturi de operator, fie în partea frontală, fie în cea posterioară și/sau în laterala mașinii (în funcție de designul turnului).

Tipuri de containere

imagec0zcx.png Container standard cu grinzi
image7tcwu.png

Container cu pereți laterali plini

image0peuc.png

Container cu bază și pereți laterali plini

imagepkpe.png

Container cu accesorii opționale – separatoare

 

 

Informații generale despre turnul GMH LS


Turn dublu

Sarcină utilă container [t]: 1,5 / 3 / 5
Dimensiuni materiale [mm]: Lățime max. 1200, Lungime max. 12000
Înălțime max. mașină [m]: 12
Tip post de operator: Frontal, cu cărucior. Opțional: posterior/lateral
Ridicare materiale: Opțional
Software de comandă modul: Recomandat
Celule dinamometrice: Opțional

Multiturn
Sarcină utilă container [t]: 1,5 / 3 / 5
Dimensiuni materiale [mm]: Lățime max. 1200, Lungime max. 12000
Înălțime max. mașină [m]: 12
Tip post de operator: Frontal, cu cărucior. Opțional: posterior/lateral
Ridicare materiale: Opțional
Software de comandă modul: Necesar
Celule dinamometrice: Opțional