Skip to main content

Turnul GMH S este proiectat pentru depozitarea de materiale grele supradimensionate, precum matrițe de presă sau produse grele, pe paleți speciali.

GMH S Tower

Prin combinarea funcționalităților și beneficiilor oferite de turnurile MS și LS, este posibilă conceperea unui sistem special de depozitare personalizat pentru adaptarea la caracteristicile specifice ale unităților depozitate, precum și la cerințele clientului pentru depozitarea, manipularea și protejarea unităților depozitate.

Celule dinamometrice - cântărirea unităților de încărcare

Celulele dinamometrice sunt instalate pe suportul inferior și vizualizează greutatea fiecărui container. Mulțumită acestei aplicații, turnul S oferă echipamente de siguranță care opresc automat mașina în cazul supraîncărcării unui container.

Greutatea containerului în poziția de încărcare/descărcare este vizualizată pe monitorul standard sau direct pe monitorul calculatorului în cazul interfațării cu un software de comandă. Aplicația include patru celule dinamometrice FTO fixate pe fiecare colț al suportului inferior (poziție de încărcare/descărcare), împreună cu accesoriile de montare și transmițătorul de greutate pentru conectarea celulelor dinamometrice la PLC-ul sistemului de depozitare.

 

GMH Tower S Operator

Tipul postului de operator

Turnul S poate fi prevăzut cu unul sau mai multe posturi de operator, în partea frontală, cea posterioară sau în laterala mașinii.