Skip to main content

Mașinile de depozitare sunt o alegere aproape imbatabilă atunci când se doreste eficiență maximă în preluarea comenzilor și pickingul articolelor mici.

Vă oferim un sistem automatizat și o gamă de accesorii și dispozitive suplimentare pentru a vă crea propria mașină personalizată de depozitare, care să vă întrunească toate cerințele. Pentru că mașinile pot fi conectate perfect la sistemele ERP sau WMS folosind software-ul nostru TCPlus, gestionarea operatiunilor nu a fost niciodată mai ușoară.

Dacă nu găsiți ce vă trebuie, nu ezitați să ne contactați.

Accesorii și dispozitive suplimentare

Oferim o gamă largă de accesorii și dispozitive suplimentare pentru a vă crea propria mașină personalizată de depozitare, care să vă întrunească toate cerințe.

Aflați mai multe
Preluare pe loturi (batch picking)

Cu mașina noastră de depozitare, puteți optimiza eficiența prin preluarea pe loturi, care permite operatorului să combine mai multe comenzi și, în același timp, să efectueze cu usurinta procesul de alocare a articolului corect la comanda aferentă.

Aflați mai multe
Mașini adaptate amplasamentului

Mulțumită construcției modulare și varietății de dimensiuni, mașinile noastre de depozitare se pot integra ușor în diferite medii de lucru.

Aflați mai multe