Skip to main content

Bun venit pe site-ul Gonvarri Material Handling ("Site-ul"). Accesul dumneavoastra si utilizarea acestui site sunt subiect pentru anumiti Termeni de Utilizare si toate legile si regulamentele aplicabile.

Prin accesul, vizitarea si/sau utilizarea site-ului, sunteti de acord, fara limitari ca ati citit, inteles si agreat sa fiti legat fara limitari de acesti Termeni de Utilizare si sa respectati toate legile si regulamentele aplicabile. De asemeni sunteti de acord ca orice alte intrelegeri dintre dumneavoastra si orice companie membru a Gonvarri Material Handling sunt depasite in acest subiect. Daca nu sunteti de acord si nu acceptati acest lucru, fara limitari, nu aveti permisiunea de a accesa acest site si va rugam sa il parasiti imediat.

Utilizatori internationali
Acest site este controlat, operat si administrat de catre Gonvarri Material Handling. Accesul la acest site din teritorii in care continutul este ilegal sunt interzise. Cei care aleg sa acceseze acest site din alte locatii fac acest lucru din propria initiativa si sunt responsabili pentru conformitatea cu legile locale aplicabile.

Entitati legale separate
 
Fiecare companie afiliata cu Gonvarri Material Handling reprezinta o corporatie separata care isi administreaza si isi controleaza propriile afaceri. Fiecare din aceste companii afiliate are o identitate separata dar in cadrul site-ului folosim uneori termenii "Gonvarri Material Handling”, "noi" sau "al nostru" cand ne referim la companiile Gonvarri Material Handling in general sau acolo unde identificarea unei anumite companii Constructor nu ofera nici un avantaj. Folosirea unui astfel de termen se face doar din convenienta si nu se doreste a fi o descriere completa a relatiilor din cadrul corporatiei.

Copyright si marca comerciala 
Tot continutul acestui site, inclusiv design-ul, asezarea in pagina, pozele, grafica si alte elemente vizuale ale acestuia sunt protejate prin drepturile de proprietate intelectuale, care includ, dar nu sunt limitate la Copyright © 2008 Gonvarri Material Handling (sau unde acest lucru nu este indicat, afiliatilor si distribuitorilor autorizati ai grupului). Oricare drepturi care nu sunt oferite in mod expres aici sunt rezervate. Toate drepturile de referitoare la informatiile si materialele continute pe acest site, inclusiv dar nu limitat la numele Gonvarri Material Handling, logo-uri, marca comerciala, grafica, poze, imagini si continut sunt detinute sau au fost licentiate de Gonvarri Material Handling (sau afilitatii), CU TOATE DREPTURILE REZERVATE.


Restrictii de utilizare 
In afara conditiilor mentionate aici nu puteti modifica, copia, reproduce, republica, uploada, trimite prin posta, transmite sau distribui in orice mod orice material din acest site inclusiv codul si software-ul acestuia,. Puteti descarca materiale doar in scopuri personale, necomerciale, daca nu faceti modificari acestor materiale si pastrati intacte toate informatiile cu privire la copyright si proprietate intelectuala. Folosirea comunicatelor de presa si a altor documente marcate ca "publice" este permisa in comunicatiile publice daca este mentionata sursa informatiilor. Limitarea raspunderii.

SUNTETI DE ACORD DE FAPTUL CA Gonvarri Material Handling INCLUSIV AFILIATII SAI SI COMPANIILE PARTENERE, CLIENTI SI ANGAJATII ACESTORA, DIRECTORI, SUBCONTRACTORI, VANZATORI, FURNIZORI, SUCCESORI, ASIGURATORI SI AGENTI NU SUNT CULPABILI IN NICI O PRIVINTA PENTRU DAUNELE DIRECTE SAU INDIRECTE, INCIDENTALE, SPECIALE SAU SECUNDARE, PROFITURI PIERDUTE SAU PENTRU INTRERUPERI ALE AFACERILOR CARE REZULTA DIN ACCESUL DUMNEAVOASTRA SAU DE FOLOSIREA SAU INABILITATEA DE A ACCESA SAU FOLOSI ACEST SITE SAU ORICE SITE CONECTAT, CHIAR DACA GRUPUL CONSTRUCTOR A FOST AVERTIZAT IN PREALABIL DE POSIBILITATEA ACESTOR DAUNE. SUNTETI DE ACORD SA APARATI SI SA NU INVINOVATITI GONVARRI MATERIAL HANDLING INCLUSIV AFILIATII SAI SI COMPANIILE PARTENERE, CLIENTI SI ANGAJATII ACESTORA, DIRECTORI, SUBCONTRACTORI, VANZATORI, FURNIZORI, SUCCESORI, ASIGURATORI SI AGENTI PENTRU ORICE COSTURI, DAUNE, PIERDERI SAU ALTE PENALIZARI REZULTATE DIN ACCESUL LA SAU DIN IMPOSIBILITATEA ACCESULUI LA SITE IN CONTRADICTIE CU ACESTI TERMENI SAU CU LITERA LEGII.