Skip to main content

Pe baza Directivei e-confidențialitate și a diferitelor legi europene locale care reglementează utilizarea companiilor de marketing electronic (e-marketing), măsurile pe care GMH le-a implementat pentru a se conforma acestui regulament european sunt specificate mai jos.

Cine este responsabil pentru procesul de marketing electronic (e-marketing) pe care îl primiți?

Responsabilul este Gonvarri Material Handling AS cu adresa poștală Østensjøveien 27, 0661 Oslo și adresa de e-mail info@gonvarri-mh.com.

Ce fel de comunicări de marketing veți primi de la GMH?

Persoana vizată va primi e-mailuri cu privire la oferte, informații cu privire la produsele noi ale GMH sau la mărcile lor asociate, legate de depozitarea și rafturile industriale. E-mailul va include întotdeauna eticheta „[MARKETING]”, în câmpul pentru subiect.

Cum sunt implicate datele personale prelucrate în procesul de e-marketing GMH?

Datele personale colectate și utilizate în scopuri de marketing electronic au fost colectate în conformitate cu GDPR. Puteți găsi aici mai multe informații despre această prelucrare și în politica de confidențialitate GMH.

Care este baza legală pentru procesul de e-marketing al GMH?

Pentru aceste comunicări de marketing electronic, baza legală și fundamentul se găsesc în consimțământul obținut de la persoana vizată, cu acceptarea acestei notificări pe site-ul web GMH (principiul opt-in).

Există următoarele excepții pentru care GMH nu necesită consimțământul specific pentru a trimite comunicări de marketing:

  • mesajul de e-marketing este trimis clienților existenți ai GMH și este legat de aceleași produse / servicii achiziționate anterior.
  • mesajul electronic este trimis persoanei juridice (de ex. office@company.com)

Persoana vizată se poate dezabona oricând de la mesajele de e-marketing GMH utilizând linkul de renunțare din partea de jos a fiecărei comunicări de marketing prin e-mail, pe care o primește de la GMH.

Cât timp veți primi comunicări de marketing GMH?

Persoana vizată va primi comunicări GMH până când se dezabonează utilizând renunțarea din următorul link.

Voi primi comunicări de e-marketing de la o terță parte, în numele GMH?

GMH nu va împărtăși, în niciun caz, datele pentru campaniile de marketing cu o terță parte, și nu va vinde sau permite terților să contacteze direct o persoană vizată.

Cum pot contacta GMH?

Persoana vizată poate contacta departamentul de marketing GMH în următoarele moduri:

Adresa poștală: Gonvarri Matrial Handling (Constructor Group UK Ltd), Murdock Road, Dorcan, Swindon, Regatul Unit, SN3 5HY

E-mail: marketing@constructor-group.co.uk