Skip to main content

Înțelegem importanța de a avea întotdeauna un depozit complet operațional. Cu programul nostru de întreținere preventivă, inclusiv asistență la distanță online, pe bază de contrac,t pentru mașinile noastre, putem minimaliza posibilitatea de avarii.

Oferim un pachet complet de service profesionist pentru a asigura timpi de răspuns rapid dacă produsul dvs. necesită interventie. Pentru asigurarea că mașina de depozitare este într-o stare optimă, efectuăm și service periodic pentru a ajuta la prelungirea duratei sale de viață și reducerea timpilor de inactivitate rezultați din neobservarea daunelor.

Puteți alege niveluri diferite de service, în funcție de ce trebuie și cât de repede trebuie reparat. Programarea intretinerii mașinii de către echipa noastră calificată de service, poate asigura suportul și asistența necesare.

Piese de schimb

Sunt disponibile variate pachete de piese de schimb pentru mașinile de depozitare, în funcție de tipul sistemului de acționare. Vă oferim, atunci cand aveti nevoie, piese de schimb originale de înaltă calitate. Piesele de schimb pot fi cumpărate și păstrate la fața locului, în kituri, pentru efectuarea mai rapida a eventualelor reparații.

Echipele noastre de experți, alcătuite din tehnicieni calificați de service și întreținere, vă pot oferi asistență, efectuând orice lucrări necesare de remediere și asigurând service și asistență continuă pentru toate mașinile noastre, atât la fața locului, cât și prin asistență de la distanță, online.

Acord de service

Dorim să continuăm colaborarea cu clienții noștri prin furnizarea de asistență continuă pentru service-ul și întreținerea mașinilor noastre.

Aflați mai multe
Asistență la distanță

Operatorii pot obține ajutor în câteva minute când se confruntă cu aspecte pe care nu le pot rezolva singuri.

Aflați mai multe