Skip to main content

Mașinile de depozitare sunt sisteme de depozitare comandate de calculator, care pot îmbunătăți semnificativ eficiența în depozitarea și preluarea produselor.

O mașină de depozitare poate economisi spațiul la sol cu până la 75%, reduce erorile cu 70% și scade timpii de preluare cu peste 60%. Cea mai eficientă modalitate de folosire a mașinilor de depozitare este de a include gestionarea articolelor în programul mașinilor. Programul nostru WMS este dezvoltat pentru Tornado și poate fi inclus ca standard pentru toate mașinile noastre. Organizează-ți și optimizează-ți depozitul cu mașini de depozitare. 

Mașină de depozitare verticală Tornado

Studiile arată că peste 2/3 din timpul operatorilor la locul de muncă este petrecut fie cu preluarea/pickingul, fie cu transportul bunurilor depozitate. O mașină TORNADO crește productivitatea cu până la 65%, economisind spațiu cu până la 75%.

Aflați mai multe
TCPlus WMS

TCPlus este un software WMS dezvoltat pentru utilizarea cu mașini de depozitare, dar poate fi folosit ca sistem autonom sau conectat ușor la un sistem WMS existent.

Aflați mai multe