Skip to main content

Mașinile de depozitare sunt sisteme de depozitare comandate de calculator, care pot îmbunătăți semnificativ eficiența în depozitarea și preluarea produselor.

O mașină de depozitare poate economisi spațiul la sol cu până la 75%, reduce erorile cu 70% și scade timpii de preluare cu peste 60%. Cea mai eficientă modalitate de folosire a mașinilor de depozitare este de a include gestionarea articolelor în programul mașinilor. Programul nostru WMS este dezvoltat pentru Tornado și Paternoster și poate fi inclus standard pe toate mașinile noastre. Organizați și optimizați depozitele cu mașinile de depozitare.

Mașină de depozitare verticală Tornado

Studiile arată că peste 2/3 din timpul operatorilor la locul de muncă este petrecut fie cu preluarea/pickingul, fie cu transportul bunurilor depozitate. O mașină TORNADO crește productivitatea cu până la 65%, economisind spațiu cu până la 75%.

Aflați mai multe
Mașină de depozitare verticală Paternoster

Paternoster este sistemul perfect pentru a depozita multe tipuri diferite de bunuri. Oferă o procesare rapidă; Paternoster va alege întotdeauna cea mai scurtă rută către operator, minimalizând în același timp numărul erorilor de picking.

Aflați mai multe
Mașină de depozitare orizontală HOCA

Caruselele orizontale sunt o alegere excelentă pentru zonele mari de depozitare sau clădirile cu tavane joase. Sistemul de depozitare orizontală poate găzdui cantități mari de articole, reducând semnificativ timpii de picking.

Aflați mai multe
TCPlus WMS

TCPlus este un software WMS dezvoltat pentru utilizarea cu mașini de depozitare, dar poate fi folosit ca sistem autonom sau conectat ușor la un sistem WMS existent.

Aflați mai multe
Mașini-turn de depozitare GMH

Mașinile-turn de depozitare GMH sunt proiectate pentru depozitarea unor variate tipuri de mărfuri grele, în special materiale metalurgice.

Aflați mai multe