Skip to main content

Technical Information - Tornado Storage Machine

1. Tray / Tavă

Tornado Tray - Gonvarri Machines

Poziție fixă tavă (FTP) sau poziție tavă optimizată pe înălțime (HOT). Tornado și toate mașinile de depozitare lucrează cel mai eficient pentru economisirea spațiului de depozitare atunci când înălțimile utile întretăvi sunt proiectate astfel încât, pe fiecare tavă, sunt puse produse de înălțime similară. Dacă produsele nu sunt de înălțime similară, articolul cel mai înalt va determina înălțimea utilă pentru tava respectivă, ceea ce creează o rezervă mare de spațiu liber de depozitare.

Sistemul HOT tinde să crească necesarul pentru rezerva de spațiu liber de depozitare pentru a funcționa corespunzător - chiar necesită mult spațiu liber de depozitare pentru gestionarea unei modificări a înălțimii produselor.


FTP, ca un loc de parcare organizat                HOT, parcare neorganizată


Comparație:
tăvi mari față de prezentarea mai multor tăvi la deschiderea de acces

Tăvile mari ale mașinii Tornado aduc la preluare cu circa 20-35% mai multe produse per mișcare, ceea ce accelerează preluarea cu 20%.  Tăvile mari oferă o ergonomie superioară față de majoritatea sistemelor cu prezentare multitavă. Înseamnă și mai puține mișcări și solicitări ale mașinii și, prin urmare, necesități mai mici de întreținere. Datorită tăvilor mari, capacitatea mașinii Tornado crește și scade numărul necesar de mașini. 

Software-ul de gestionare a depozitului Tornado TCPlus optimizează ruta de preluare și ghidează preluarea articolului dorit din tava cea– mai apropiată de deschiderea de picking, ceea ce înseamnă că articolele care vor fi probabil preluate împreună sunt pe aceeași tavă.

Deschiderea pentru picking cu prezentare multitavă înseamnă posibilitatea de a aduce tăvile în două locuri/niveluri diferite ale deschiderii. La preluarea unei prime tăvi poziționate în deschiderea de acces, extractorul poziționează tava următoare în spatele deschiderii de acces. După finalizarea lucrului pe prima tavă, a doua tavă, din poziția de așteptare, este transportată la al doilea nivel de prezentare fără deplasarea pe verticală a extractorului la retragerea primei tăvi.

NOTĂ!

Pentru o utilizare optimă a funcției de „prezentare multitavă”, prezența unei tăvi în deschiderea de acces trebuie să depășească 20 de secunde! Dacă o tavă stă mai puțin timp în deschiderea de acces, timpii de așteptare pentru schimbul de tăvi poate dura mai mult decât în cazul deschiderilor standard de acces.

2. Belt / Curea

Tornado Belt - Gonvarri Machines     Deplasare verticală cu două curele speciale robuste. 
Dați clic pe imagine sau aici pentru mărire.

 

3. Height measurement, Safety light curtain / Măsurarea înălțimii, Barieră fotoelectrică 

Tornado-height-measurement     Dispozitivul de măsurare a înălțimii asigură o utilizare optimă a spațiului.
Dați clic pe imagine sau aici pentru mărire.

 

4. Servo motor / Servo-motor 

Tornado-vertical-motor       Deplasare servo pe orizontală.
Dați clic pe imagine sau aici pentru mărire.

 

 5. Shaft sensor / Senzor arbore

Tornado-servo-and-shaft-sensor       Senzorul de pe arbore asigură funcționarea în siguranță a mașinii. 
Dați clic pe imagine sau aici pentru mărire. 

 

6. Vertical motor / Motor vertical 

Tornado-vertical-motor       Motor vertical cu realimentare.
Dați clic pe imagine sau aici pentru mărire. 

 

7. Cladding / Carcasa mașinii

Tornado cladding - Gonvarrri Machine

O carcasă curată și bine întreținută face operarea mai plăcută și dă mediului un aspect curat și confortabil. Cu variate opțiuni pentru carcase, oricine poate crea o mașină care să se potrivească într-un anumit mediu, de exemplu folosind culori și logo-uri. 

Carcasele sunt disponibile în toate culorile RAL. De asemenea, există posibilitatea de a fi construite cudeschideri de vizualizare, geamurile din plexiglas permițând vizualizarea în interiorul mașinii.

Structura exterioară este ușoară și fiecare placă a acesteia este ușor de îndepărtat / înlocuit, făcând întreținerea mai simplă și rapidă. Acest lucru permite aveți același aspect pentru fiecare mașină de depozitare din depozitul dumneavoastră. 

8. Software WMS / TCPlus 

Software-ul WMS complet integrat asigură compatibilitate cu toate sistemele ERP. Găsiți aici mai multe informații și date despre TCPlus.

9. PC based control system / Sistem de comandă din calculator

Sistemul de comandă Tornado TCPlus rulează pe un calculator industrial integrat în mașină, permițând mai multe beneficii față de masinile tradiționale la care comanda este prin   PLC.. 

Grafică clară, de înaltă rezoluție, pe un monitor color mare, furnizat ca standard. Puteți alege ce mărime de ecran doriți. Programele rulează pe sisteme de operare Windows, interfața pentru utilizator fiind larg cunoscută astăzi.

Tornado poate fi conectată ușor la o rețea locală de internet și mai multe mașini pot fi conectate împreună. Se poate folosi asistența tehnică la distanță, online, ceea ce permite serviciului de asistență să ajute clientul fără nevoia de deplasare la fața locului, făcând astfel mai ușoară obținerea de asistență în numai câteva minute.
 

10. Lift system, table / Sistemul de ridicare

Tornado-servo-and-shaft-sensor       Sistemul/liftul de ridicare Tornado reprezintă una dintre numeroasele soluții mecanice speciale.  
Dați clic pe imagine sau aici pentru mărire.

Acest design inteligent nu necesită utilizarea unei mese grele de ridicare. Tăvile sunt deplasate în sus și în jos folosind dispozitive speciale (LHD) pe partea stângă și cea dreaptă a mașinii. Deplasarea pe verticală este realizată cu ajutorul unor curele dințate, dispuse de o parte și de alta. Fiecare curea poate prelua până la 9000 kg. Deplasarea pe orizontală este realizată cu lanț sau curea.