Skip to main content

Gonvarri Material Handling AS acquires Obchodní společnost KREDIT, spol. s r.o

Gonvarri Material Handling (GMH) are plăcerea să anunțe un acord pentru achiziționarea 100% a acțiunilor Kredit.

Tranzacția face obiectul aprobării autorităților europene de concurență.

Kredit este un brand renumit în industria europeană de manipulare a materialelor, și nu numai, fiind unul dintre jucătorii-cheie din segmentul de rafturi mobile. Compania a fost înființată de Petr Ševčík acum 28 de ani și are sediul central în Republica Cehă, acolo unde își dezvoltă și  produce întreaga linie de produse.

Kredit este integrată în grupul GMH ca firmă independentă, cu produse proprii, brand propriu și canale proprii de distribuție.

Frank Pohl, CEO al Grupului Gonvarri Material Handling, declară: „Suntem foarte mulțumiți că echipa Kredit s-a alăturat grupului nostru și credem că prin această achiziție vom mări competențele și prezența pe piață a grupului GMH în sectorul de rafturi mobile și că ne vom consolida oportunitățile de creștere”.

Petr Ševčík, Directorul executiv Obchodní společnost KREDIT, spol. s r.o, declară: „Kredit a crescut până la un nivel când am simțit nevoia pentru un partener mai puternic care să ne susțină creșterea și suntem bucuroși că vom face parte dintr-un grup atât de puternic, care ne deschide noi oportunități, un fond financiar puternic și ne păstrează și modul de a face afaceri.

Despre Gonvarri

Gonvarri Material Handling este furnizor de top de sisteme industriale de depozitare, care își comercializează largul portofoliu de produse și soluții prin 15 birouri locale de vânzări și o rețea largă de exporturi sub brandurile Dexion, Constructor și Kasten.

GMH este deținut de Gonvarri Industries, o corporație multinațională de top, cu peste 6.000 de salariați și 43 de fabrici care activează în domeniul transformarii oțelului pentru industria de automobile și sectoarele de siguranță rutieră, manipularea materialelor și energie solară.

Related news
Latest news